Golyd og fine billeda

Noen musikkvideoa, et par lydfile og nåen pæne billeda. Bildet i bakgrunnen e forresten knipsa av han Ivar Johansen fra Skjervøy. 

Video

Levvanes å direkte

Først en demo fra Big Ben i Tønsberg, mars 2019. Akkurat her va ikke fottoabbaratet helt på våres sie, så det blei bare lyd den her gangen. Golyd vil vi no si sjøll. Her høre vi vel valgte dela av Vent, ikkje legg på, Æ ringe på fredag, Herlig herlig, men farlig farlig, From Gokk with Love og Romeo.

Big Ben i Tønsberg igjen, litt seinar i 2019. Den her gangen fungerte pinade abbaratet.
Har du fyr, En dag skal alle døre åpne sæ og Evig eies kun et dårlig rykte i ei salig blanding.

Det går jo ikke alltid riktig sånn som man har tenkt seg. Den her lille blooperfilmen avsløre det, og vise også noen av de interne probleman og slitningen som kan oppstå i en ellers ganske dynamisk trio.

I studio

Sjøl om vi har ambisjonen å spelle inn i studio akkurat likedant som vi spelle ute, altså med kun akustiske instrumenta og de tre stemman som vi har, så kan jo han Svein-Johnny fanmæ ikke la være å legge på ekstra gitara, piano, blåserrekke, tromme og triangel når vi andre to har forn heim etter lange økte i studio. Men det blir no ganske bra, og da må vi jo legge ned LITT meir jobb på videoan å. (Video uttales forresten vidéo, men det vesste dokker jo).

Her e Mercury blues, en hyllest tell han Mercury-Nilsen på Skjervøy. (Selve videoen e lånt på Youtube fra en amerikanar med Mercury-fetisj. Det her va en av sikkert trædve filma med omtrent samme innhold. Rare folk.)

De fleste kjenne jo tell Sven-Ingvars fra Sverige, men vesste dokker at han egentlig heita Svein-Yngve og kom fra Skjervøy? Vi har klart å komme over de nordnorske originaltekstan tell fleire av hittan. Her e Æ ringe på fredag.

Oh Carol, I am but a fool … Litt tørt og tannlaust, ikke sant? Her har vi brukt et adekvat nordnorsk ord som beskrive utilstrekkeligheta. Å Kari.

Å litt fra øvingskjellarn

Rett som det e så sette vi på kameraet når vi øve. Da kan det bli sånt her. Advarer mot sleivspark, bannskap og feilspelling, men kan også konstatere at han Per-Steinar tok seg igjennom Byen uten å kjike på iPaden. Ikke dårlig av en eldre herre.

Hjærteknuser

Byen

Can you hear the morning singing

Omtale og baksnakking

Det hende at vi blir nevnt både på nett og i avisa, til og med når vi ikke gjør ugagn.

Mange tok turen innom på skreiaften. Tønsbergs Blad 26/2 2023 Les mer

Nordnorsk svisketrio lagde superstemning. Tom Hansen, pøbbgjest 16/10 2021 Les mer

De gjør alt på nordnorsk. Øyene 12/9 2019 Les mer

Pub-band byr på nordnorske svisker. Nordlys 6/8 2018 Les mer

Belleda

Gutan (å nokka anna folk)